Search

Tuesday, 20 December 2016

Salam Perkenalan..



Salam Silaturrahim!!

Assalamualaikum..Good Day!!

Alhamduliah…Syukur ke atas nikmat yg Allah berikan selama ini..sangat banyak dan tak terkira dengan jari. Syukur juga sebab diberi peluang dan ruang untuk Mizan mula menulis di blog sendiri ni..Alhamdulillah, Mizan dah ada blog sendiri. Semoga setiap perkongsian di dalam blog Mizan nanti dapat memberi manfaat kepada semua yang membaca..InsyaAllah.. Sharing is caring!

Sebenarnya, jenuh juga nak fikir macammana nak buat intro untuk blog sendiri..dari hari ke sehari..tup tup dah makan bulan dah ni..takde juga ayat-ayat intro nye…Intro je pun..light and easy jer..hahaha

Tetiba came across one quote yg membuatkan Mizan rasa terkesan sangat..terkena batang hidung sendiri!

“For your life to change, you must change” ~JimRohn

You will never change your life until you change something…..you do daily…….The secret of your success is found in your daily routine.

So let’s change!!!

Sedikit sebanyak mengenai diri iols…

Mungkin ramai nak tau nama iols ni Mizan je ker..(ada ke yang nak tau?hehe..) Sebenarnya nama panjang..nama yang ayah bonda beri Siti Norsahmizan binti Mohammed Sharuni. Selesa dengan panggilan Mizan jer..sedap kan nama tu..hihi..walaupun sebenarnya banyak nama panggilan yang keluarga dan kawan-kawan panggil..Hehe

Mizan sudah berumahtangga, anak pun dah ada 3 orang. Alhamdulillah..anak-anak dah makin membesar bagai johan! Balik kerja tengok muka diorang ni hilang rasa penat tu.. Qaireen, Qays & Qaid (Q3) Merekalah pengarang jantung hati ulam raja mama..Kawan gaduh pun iya jugak...Haha...

Qaireen dah masuk darjah 2, Qays pulak masuk darjah 1 (walaupun umur baru 6 tahun)..Ha tu lah, siapa suruh bersalin time new year! Kikiki...And yang bongsu, Qaid pulak dah setahun lebih..dah panjang akal dah budak sorang ni.

Okeylah you all, sampai sini dulu kayy..nanti Mizan sambung kat next entry pulak yer..Bye!

Oh ya..don't forget to follow me at...
FB : Shamizan Sharuni
IG : @shamizansharuni
Blog : www.mizansharuni.blogspot.com

Luv,
Mizan